Emma Forsbloms Blogg

Äntligen kan jag göra ”som alla andra influensers”

Okej hörni ska erkänna en sak som jag längtar efter sååååå mycket!!

Jag har alltid velat använda appen Wolt. Bara hört bra om det och man tjänar ju rätt bra på det med om sina följare använder ens rabattkod! Min rabattkod är FORSBLOM om nån vill använda den redan nu ?

Nu bor jag ju hos mamma och Wolt kör inte ut hit. Inte när jag bodde i Nynäshamn heller haha men när jag flyttar till Västerås så såg jag att Wolt finns där- alltså vilken lycka!!! ? Vi kommer nog beställa därifrån på flyttdagen haha- perfekt ju! Kan jag kalla mig för en riktig influenser nu? Haha nej men ni förstår ju vad jag menar! Har typ alltid haft en eller två restauranger att beställa ifrån bara. Blev aldrig nöjd heller för maten var inte alls god heller.. Och att ju ha ca 20 olika, är ju rena drömmen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats