Emma Forsbloms Blogg

Billigaste och bästa mobilabonnemanget på marknaden!

Inlägget är reklam för Vimla och innehåller annonslänkar

 

Hej finisar!

Igår satt jag länge med min bonuspappa för att beställa internet till lägenheten och eftersom det bara är jag som använder det så kändes det onödigt att ha stor summa på det.. så vi kollade många olika alternativ och sätt hur vi skulle göra. Vi räknade på mina fasta utgifter och kom då på att dubbelkolla det med att jag sagt upp mitt tidigare abonnemang.. jag ser då att jag har bindningstid till slutet på augusti 2020… dvs även om jag nu har avslutat det så måste jag betala för det, vilket känns onödigt.. så ska ringa dom på måndag och ta tillbaka abonnemanget. Jag som hade längtat efter att byta abonnemang till Vimla då det verkar så bra och mycket billigare. Dessutom ingen bindningstid haha..Det är dessutom halva priset de 3 första månaderna, dvs under 100kr då om du väljer lite lägre surf mängd.

Vimla har 5 olika paket med olika stor surfmängd. Men alla har fria samtal och sms, super ju!

 

Någon av er som har Vimla? Eller kanske tänker skaffa nu efter mitt inlägg? Glöm inte att klicka HÄR för att registrera dig!

Bildresultat för vimla"

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats