Emma Forsbloms Blogg

Tips om billig och miljövänligt sätt att handla mat

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Matsmart

 

Hej finisar!

Idag är det nyårsafton och snart dags för ett nytt år! Vad ska ni hitta på idag/ ikväll? Kanske bara vara hemma eller träffa familj/ vänner? Vi ska iallafall bara va hemma hos mamma och några av deras vänner kommer hit som har barn också. Så det blir väl mysigt! Jag har nu på eftermiddagen packat det mesta och även lagt ut en massa av Lowes kläder som finns att köpa nu, Klicka HÄR för att komma dit. Nu har jag nyligen även gjort en beställning hos Matsmart till lägenheten som är ett miljövänligt alternativ att handla matvaror, torrvaror osv.. Jag köpte iallafall allt från godis, kikärtor, capri sun, kakao, vetemjöl, massvis med krossade tomater mm. Blev nästan 50% rabatt på allting jag köpte!! Vill ni också prova att handla därifrån? Klicka HÄR för att kika in deras hemsida!

 

Bildresultat för matsmart"

 

Hoppas att ni får en bra nyårsafton idag fina ni!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats