Emma Forsbloms Blogg

Skriv ditt testamente nu, innan det är försent

I ett betalt samarbete med Lavendla Juridik

Lavendla Juridik ger just nu ut gratis testamenten, som man kan göra via telefon med en jurist just nu, i vanliga fall kostar detta 5000-8000kr att göra, så perfekt att passa på nu! Det finns även gratis testamente mallar som man kan ladda ner på deras hemsida och skriva testamente. Hade jag gått bort nu så hade min familj vänt sig till Järfälla begravningsbyrå, och det skulle jag uppskatta eftersom jag fått en bra känsla och erfarenhet av dom! Jag vill uppmana er att göra det. Skriv ditt testamente redan nu, oavsett om du är 20 eller 60 år. Oavsett om du är frisk eller sjuk. Livet är kort och oförutsägbart. Att lämna efter ett testamente kan underlätta en hel del och även kännas tryggt för dig att du vet hur det ser ut sen. Där du även kan skriva ner sånt som om du vill ha kremering eller jordbegravning..

Så ja efter att William gick bort i somras så känns det nästan ännu viktigare att redan när man är ung, börja tänka och till och med skriva sitt egna testamente. Du kan inte ta för givet att du kommer leva tills du är 100 år gammal. Du kan vara med om en olycka, helt plötsligt få en allvarlig sjukdom.. du vet aldrig, och ibland kanske det är försent.

Skulle jag vara med om en olycka nu eller liknande så skulle Lowe bli ensam och inte ha någon biologisk förälder kvar, därför har jag börjat kika mer på detta. Skulle jag skriva mitt testamente nu idag så skulle jag skriva om vem som skulle ta hand om Lowe och vem som får tillgång till mina pengar. Kanske skulle skriva något Detta är ju så  viktigt och något jag har tänkt på mycket. Dör jag vill jag såklart att Lowe har det bra liksom. Hur sin begravning ska vara kan man också skriva i ett testamente och då hade jag önskat att själva begravningen endast är för mina äkta vänner och släkt. De som kommer och firar min födelsedag och bryr sig nu när jag lever. För bryr de sig inte nu, varför ska de bry sig då? Då sparar jag hellre in pengar på begravningen så att Lowe får mer pengar till sig, det känns bättre och mer långvarigt.

Har ni tänkt på om ni vill ha begravning, hur den ska vara osv? Har ni ett testamente?

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats