Emma Forsbloms Blogg

Ny frisyr och hur mår Lowe nu?

Brukar aldrig känna såhär haha men denna dagen har gått såååååå långsamt och jag har hunnit med så mycket. Hade mysigt med Lowe imorse, sen åkte jag och jobbade på förskolan sista dagen. Sen åkte jag hem o fixade med instagram o så medan mamma mötte upp Lowe och gick ner med honom och klippte honom första gången hos frisör! Blev såååå fint och han ser så stor ut nu! Ni får bättre bild imorgon haha ?

Men alltså Lowe har blivit en helt annan person sen jag har tagit bort mjölkprotein helt och bytt ut mot havremjölk och vegansk smör osv..

Innan har han ju länge varit förstoppad o bajsa typ en gång i veckan och inget har hjälpt. Sen under några dagar fick han diarré enstaka gånger o då ändrade jag om kosten o provade med detta, eftersom han reagerade på den laktosfria mjölken också. Tidigare åt han väldigt dåligt och kunde lääänge stå o trycka och hade ont.

Men nu är det sån skillnad! Han äter massor, bajsar normalt och minst en gång om dagen och har inte alls ont! Han är gladare och har mer matlust nu också. Förrut var varje måltid en fight liksom.

Men känns så bra att han äntligen mår bättre och kommer igång med magen! Blir liks chockad varje gång när han äter bra eller bajsar bra liksom. Så har de ju nästan aldrig varit. Tack snälla ni för all hjälp, hade nog inte vetat att han var känslig för mjölk protein om de inte var tack vare er ❤️❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats