Emma Forsbloms Blogg

Sista julafton friandet

Igår eftermiddag var vi hos min pappa för att fira jul där med min farmor, farfar och pappa. Vi var där kl 14 och Lowe brukar sova innan det men igår skulle han inte sova ? så förväntade mig en trött bebis men han var hur glad och pigg som helst när vi var där haha. Lowe fick två pekböcker som han ÄLSKAR. Han satt med dom jätte länge och sa allt som fanns i. Den ena var en Greta gris pekbok med tåg som han gillar haha och den andra var bondgård pekbok med traktor o katt som han tyckte var rolig haha. Han fick de som något litet då han fått ett Ikea kök från dom också! Men vi ska montera den när jag flyttat ?

Jag fick en dammsugare, så himla bra och de jag önskade mig haha. Ska bli kul o prova den, har ju aldrig haft en egen dammsugare faktiskt haha ?

Sen va han så trött när vi kom hem och trodde han skulle somna direkt vid kl 18 men han var vaken till 22 för han var så hostig o kunde inte somna.. men sen så somna han men vakande mitt i nattens feber o ville ha vatten men vaknade sen upp pigg o glad o ville titta på Daniel tiger ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats