Emma Forsbloms Blogg

Engångsligg och ensamstående förälder- hör det ihop?

Att dejta är inte lätt och ibland undrar man kanske hur vissa människor tänker alltså.. Jag kommer som sagt aldrig ha något engångsligg eller så. Kan inte ligga med en person som jag inte genuint tycker om liksom, för mig blir det helt fel o göra så.

Men jag blir så irriterad nu på riktigt på alla pojkar/ män eller va man vill kalla det, tar saker för givet och förutsäger saker liksom.

Fick ett meddelande för nån dag sen som var såhär:

Dum fråga kanske, men om du inte ligger med människor utan känslor inblandade, hur kommer det sig att du är ensamstående”

Måste erkänna att de tog sin tid innan jag förstod vad han egentligen menade. Förstod ärligt inte hur dom två sakerna hör ihop med varandra och de tog väl sin tid eftersom fallet absolut inte är så. Jag och William hade en relation på 4 år och det var kärlek varje gång vi låg så ja denna snubben är ju helt ute och cyklar. Men redan där tappa han mig liksom. Att ta för givet att Lowe var ett ”misstag” typ och från ett engångsligg pga jag är ung och ensamstående? Alltså nej stopp kommer aldrig ens berätta sanningen för dig liksom. Blir så arg att de bara tar förgivet att de inte var nån kärlek mellan oss osv. När sanningen är att vi var tillsammans flera år innan vi blev gravida och även länge efter han var född.

Eller killar som skriver ”varför inte engångsligg? Dåliga erfarenheter? ?” de första dom gör och alltså syftar på att de tror att sonen var ett dåligt engångsligg. MEN SNÄLLA FOLK. Nej. Lowe är de bästa som hänt mig och William, på riktigt ❤️❤️❤️

Jag kan väl inte va den enda som får såna här meddelanden eller? Dela gärna med er om era skumma konversationer ??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats