Emma Forsbloms Blogg

Storhandlat på Rusta och IKEA

Då var dagen här. Dagen jag skulle spendera mest pengar på samma dag. Dagen då jag för första gången är ute och shoppar med mamma och jag betalar allting till mig. Dagen då jag minskar flera tusen på mitt konto men även dagen då jag äntligen köper inredning till min lägenhet. Wow vad roligt!!

Jag och mamma lämnade Lowe hos min mormor och morfar och åkte till Rusta. Där köpte vi tvål, duschsaker, deo, mopp, mikro (har en mikro sen tidigare men lägenheten har ett litet fack i köket för mikro och den tidigare kommer inte få plats där), 2 paket med 100 pack ljus, diskborste, sminkborttagning toalettpapper, hushållspapper, badrumsmatta och en massa andra små saker som är nödvändiga till ett hem! Detta kalas gick på 2191kr. Väldigt billigt med tanke på att vi fyllde hela morfars bil med saker hahah ??

Sen åkte vi vidare mot IKEA. Där vi skulle köpa kökssaker och även bänk och hallförvaring. Vi började titta på bestå bänkar som jag har tittat på tidigare. Och hittade en modell som var så snygg och så ser jag att den var svart brun och inte helt svart vilket störde mig ? så blev inte den färgen. Det blev vit men fanns i olika nyanser och mönster, mer exakt får ni se sen! Men velade fram o tillbaka så länge och valde svart när vi fick hjälp men sen när vi gick och åt lunch ändrade jag mig haha så vi fick göra om planen ? Sen skulle vi kolla hallförvaring och tyckte de va så svårt men där visste jag ändå vilken färg då jag ska ha en annan möbel där också som är i lite likande färg. Men tillslut hittade jag något jag gillade.

Här är luckorna jag velade mellan.. blev dock ingen av dom haha.. ??

En välförtjänt lunch! Det behövde vi haha

Nu var det dags för kökssakerna. Det blev ett helt set med nya tallrikar, en sil, bestick, ugnsformar, doftljus, bäddmadrass mm..

Sen köpte jag även en super fin ljusslinga som jag velat ha länge! Ni får se den sen ?

Selfie med morsan i min drömspegel att ha i hallen sen ?

Här fick vi stå själva och söka vart varorna fanns som jag ville ha i den andra färgen haha, mamma var lagom irriterad. Men var tur att mamma var med o ingen annan ?

Tittade sen på fejkblommor och fick en grym idé jag ska fixa sen o ha i hallen! Kommer bli såååå snyggt! ??

Köpte sånna här stenar som jag ska ha i en jätte fin bricka. Där ska jag ha ett ljus till William och även en bild på honom. Ska ju fixa en fin minnesplats i lägenheten ❤️

Här var vi färdiga! Vi var så trötta haha ?? hela kalaset här gick på 4375 kr. Och jag fick ett presentkort av min farmor o farfar på 2000kr i studentpresent- det var PERFEKT! ? Tycker i slutändan att dessa ca 6500kr jag lagt ut är så väl spenderade på saker jag faktiskt behöver! Nu är det bara matgrupp, soffbord, taklampor och gardiner kvar att fixa! Som jag köper på mellandagsrean! ???

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats