Emma Forsbloms Blogg

En stor förvandling med fejk blommor

Idag på förmiddagen var jag och Lowe nere i källaren och tittade lite i lådorna och hittade då dessa fina girlanger med plastblommor! Alltså WOW så vackra och ser inte så jätte fejk ut heller. Det blev så himla snyggt verkligen och som ett lyft i köket verkligen! ? Vad tycker ni? Blev det bra? Eller var de bättre innan?

Jag tycker det blev mer vårkänsla nu och mer färg i lägenheten, så fint och lite mer mysigt på samma sätt! Från att inte ha haft några blommor alls tidigare till att ha massor i lägenheten haha. Både fejk och riktiga. Näst på önskelistan är nån stor växt att ha på golvet. Typ monstera, paraplyaralia och gullranka ❤️

Före:

Efter:

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats