Emma Forsbloms Blogg

Sneakpeak på makeover

Hej finisar!

Måndag idag men för mig känns de som en lång helg fortfarande. Tror vi är inne på 10:e dag för vab nu. Man tröttnar ju lite att ba gå runt hemma o göra ingenting liksom haha. Så igår tog jag inspo från Joanna Avento som jag följt länge på instagram. Tog nämligen bort en lucka i köket. Har varit sugen på de i några veckor sen hon la ut bild på hur resultatet blev hos henne. Men har inte haft tiden haha. Men igår var det dags. Hade inget att göra och detta tog säkert bara 30 min och kostade ingenting haha! Blev ju som ett lyft i hela köket. Inte längre så platt. Nu blev de lite mer djup o känsla! ?

Ni kommer få se före och efter bild sen och då kommer ni se vilken skillnad de blev. Tycker att det har känts tomt där i köket o inte vetat hur jag ska göra det bättre liksom. Men detta var helt klart vad det var som behövdes! Älskar det ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats