Emma Forsbloms Blogg

MUKBANG på youtube

Hej finisar!

Hoppas att ni haft en bra kväll! Vi ska strax sova. Paradise hotel finalen är kl 22 som jag brukar stanna uppe för o kolla på men eftersom jag vet hur de slutar så kan jag lika gärna kolla imorgon ? tänkte iallafall påminna er om att prenumerera på min youtube kanal så ni inte missar mina videos då jag har massa på ingång. Bland annat en vlogg i helgen! Har tänkt o filma mer nu när jag har tiden liksom. Så hoppas att ni uppskattar det ? Klicka HÄR för att komma direkt till min kanal

För er som är nya så har jag ju bland annat massa andra roliga videos! Klicka på orden så kommer ni direkt till dom ?

STUDENTEN, JULAFTON, FLYTTVLOGG, HOUSETOUR

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats