Emma Forsbloms Blogg

Gym med lillen imorse!

Godmorgon finisar! Klockan är snart 11 och jag är hemma och har precis ätit lunch haha. Jag och Lowe var på gymmet tillsammans imorse! Så mysigt. Blev inget gym på mina villkor men de blev konditions träning med Lowe haha, så mysigt ändå ? lilla busungen! Jag glömde hans bärgarn hemma så när han upptäckte de på gymmet blev han så ledsen o gosig, alltså lilla hjärtat! Men lämningen gick bra ändå hos dagmamman, var bara Lowe o en till där idag ? det brukar va ca 18 st.

Iallafall idag tar jag mest de lugnt o städar även här hemma. Funderar lite på framtiden då det inte dyker upp så super mycket jobb här i Västerås. Och minskar mina chanser då jag inte har körkort och inte kan jobba helger o kvällar, speciellt nu pga Corona. Så är lite inne på om jag kanske ska söka nån utbildning o plugga istället. Hoppet är de sista som överger en men dessa tider är de ju ändå extra svårt. Har ju sökt allt jag ser nästan o får bara nej till svar.. vi får se hur de blir! ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats