Emma Forsbloms Blogg

3 snabba svar

Varför tränar du?

– Ett kort o snabbt svar. För min hälsa men även för att bygga upp mina muskler och min rumpa. Det är något jag alltid haft komplex över. Inte för killars skull utan för att jag har så lite fett där att de är obekvämt o sitta på stolar, får ont av o ligga för länge i viss ställning. Så ja de är mest för min egen skull men sen är de även otrolig kul! Längtar verkligen tills Corona är över så min brorsa kan komma o träna med mig, han är grym på träning! ❤️

Något du tycker är extra jobbigt?

– Tiden. Jag HATAR att planera för veckor framåt. Det är jätte svårt o förklara men jag lever verkligen i här o nu. För mig finns inte nästa år, i sommar eller i juni ens att tänka på va vi ska göra då eller hur livet ser ut då. Tiden skrämmer mig och de går så otroligt snabbt. Snart är det ett år sen William gick bort, fan ?? Men detta är nog något jag kommer få jobba med sen istället när jag ”måste” planera för flera veckor framåt. Nu har jag turen att jag kan ta dag för dag eller timma för timma om jag behöver det. Försöker verkligen njuta av vår vardag vi har idag ❤️

Hur hanterar du vardagen efter W’s bortgång?

– Alltså får denna fråga såååå ofta och har alltid så svårt o veta va jag ska svara. Men sanningen är att jag ”hanterar” det inte. Fast jag borde. Lowe får mig att ”glömma” det. Han sprider verkligen sin glädje o energi till mig. Men de finns stunder där jag har dippar och mår så dåligt. Lever nog i förnekelse än o ”väntar på att han ska komma tillbaka” är väl bara en tidsfråga innan jag totalt bryter ihop, bara väntar på det. För jag vill känna mig ”som en människa” och sörja. Men jag har så svårt för de. Men vet att hade jag inte haft Lowe hade jag nog varit på botten o hade verkligen inte varit den jag är idag. Hade mått såååå otroligt dåligt att jag ens inte vill prata om de ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats