Emma Forsbloms Blogg

Upptäckt en ny smart grej!

Inlägget innehåller annonslänkar för Adviral

Hej finisar

Idag har jag bara varit hemma och fixat massa tråkiga jobbiga papper att skicka in till a-kassan och till skatteverket medan Lowe varit hos dagmamman. Vi tränade tillsammans imorse och det var så mysigt! Blev så trött efter och fick enorm träningsvärk haha, kanske är såhär jag ska göra i fortsättningen? ? Jag har iallafall deklarerat första gånger idag och kom ihåg att göra det alla ni som tar emot produkter utbyte mot inlägg på instagram och sådär. Det gäller oavsett om du har 1000 följare eller 100 000 följare på Instagram ni måste skatta för alla produkter du får hem i samarbete med företag. u kan läsa mer om det här på Skatteverkets hemsida om du känner att du behöver det. Första gången att deklarera är enklare än jag trodde faktiskt! Men så skönt att kunna checka av det från min lista nu!

Idag vadå första dagen som arbetslös på riktigt. Jag trodde att det skulle kännas lång tråkigt och jobbigt liksom att tiden skulle gå långsamt men det gick väldigt snabbt kan jag säga och sen så får ju inte Lowe vara på förskolan så länge, han får bara gå och 20 timmar veckan nu. Så han är hos dagmamman mellan kl 9-14 och sen tar ju typ en halv timme för mig att gå in och hämta honom med.

Något du inte märkt med det här lägger jag använder Röst-memo eller vad heter för att skriva det här inlägget jag vet inte jag har inte uppdaterat bloggen så mycket de senaste dagarna för har haft den den tiden. Men den tiden som jag har är nu typ en halvtimme när går mellan förskolan och hemmet så tänkte att jag då passar jag på att blogga, dehär går ju 100 gånger snabbare dessutom än om man går och skriver samtidigt men nu kan jag prata och skriva in blogginlägg samtidigt hur smart är du inte det varför har jag inte gjort detta innan? ?? Nu ska jag iallafall gå in o hämta plutten! Får se va vi hittar på sen då! Tror vi ska städa o fixa lite hemma tänkte jag!

Sällskap imorse på gymmet av sötnosen ❤️
Godaste frukosten!! Lever för denna alltså! Finns att köpa ett flak HÄR med 26% rea. Grym deal och bra att passa på! Jag är egentligen kräsen o tycker sällan dessa nyttigare produkter är goda.. men denna, alltså är såååå god! ? har ni inte provat så måste ni göra de!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats