Emma Forsbloms Blogg

Bra för plånboken och miljön!

Reklam för Matsmart

Hej finisar!

Jag har precis gjort en stor beställning där jag sparat ca 50% om jag hade handlat i vanlig matbutik. Köpte massor som är bra o ha hemma som mellanmål o tillbehör till middagen osv. Även snacks. Detta kommer räcka så länge. Sist jag gjorde en beställning från matsmart var i januari och inte behövt göra en ny förrän nu i April. Det är verkligen så himla värt! Ni ska få se nedan lite va jag beställde. Kommer såklart visa er mer när jag får hem det nästa vecka! ? Ha utkik på deras hemsida för utbudet ändras o fylls på dagligen hos Matsmart

Det som är bra med matsmart är att de har grymma rabatterade priser på sina produkter och de är verkligen perfekt att handla här för o fylla på skafferiet o så! Blir mycket billigare o är bra för plånboken men sen är de även så bra för miljön så de köps här istället för o slängas, såå bra verkligen!

Har ni inte provat så tycker jag verkligen ni ska ta o ge de en chans nu. Man kan välja o få det enda hem (vilket vi gjort) och de är ju perfekt nu i dessa Corona tider! Klicka HÄR för att komma till deras hemsida o se deras utbud just nu!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats