Emma Forsbloms Blogg

House tour- Vardagsrummet

Nu hörni, får ni äntligeeen se lägenheten i sin helhet! Vi har bott här i 3 månader. 2 månader på heltid och vi trivs mer och mer! Fixar saker typ varje dag i lägenheten haha speciellt nu när vi bara går hemma. Jag älskar varje hörn i lägenheten men är långt ifrån färdig. Vill ha posters från Mrs Mighetto, längre gardiner till vardagsrummet, stor sänghimmel till min säng, en Söderhamn soffa, större matta, utemöbler till altanen, sängkappa, snygg taklampa.. ja listan blev lång haha men drömma kan man ju alltid göra va?

Jag vet att det inte är perfekt städat men jag orkar inte det haha. Det är såhär det ser ut och ni får se verkligheten nu. Hur de verkligen ser ut hos oss. Fast de brukar va stökigare ofta ? men eftersom de blev så långt haha så kör jag ett inlägg för varje rum! Så nu kommer vardagsrummet i detta inlägg o näst kommer jag visa köket! Jag har iallafall öppen planlösning som jag kommer visa er mer sen hur de ser ut. Men det är sååå mysigt iallafall! ❤️

Vardagsrummet

Här kommer bilder från vardagsrummet. Jag är nöjd men inte helt nöjd. Vill ha en större matta och annan soffa. Men med de jag har så har jag så nöjd, de är mysigt med alla kuddar o filtar haha de är de bästa jag har i vardagsrummet. Jag verkligen älskar mina stora canvas tavlor, visst är dom fina! Att de är tagna nån dag efter williams bortgång och jag mådde skit. Hade knappt fått ut ord ur munnen på flera dagar och att va framför kameran va de sista jag egentligen ville. Kände mig så förstörd, men Lowe gav mig anledning för ett leende och att fortsätta kämpa och leva.

Och detta är min nalle som jag fick av min bror för många år sen. Den kostade typ 1000kr och han köpte den till mig fast alla sa åt han att inte göra de. Fina brorsan ❤️
Denna fina ljusslinga är ifrån Ikea och heter Svartå om jag minns rött. Jag fick inspo från Kicki och detta gör verkligen stor skillnad i lägenheten! Har ju ingen taklampa i vardagsrummet så då är denna ljusslinga perfekt o lagom stark till att få lite ljus när de behövs.
Mina canvas gör sig så bra här ?
Alltså denna hörnan har jag gjort om sååå många gånger haha!! Har tappat räkningen haha men nu känns de bra. Denna spegel har jag suktat efter lääänge o jag ville ha den enda sen vi bodde i Örebro haha. Den är just nu nersatt med 700kr på Jysk. Perfekt för helkropps bilder!!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats