Emma Forsbloms Blogg

Kan vi sluta med dessa pekpinnar?

Kan vi bara snälla sluta lägga oss i vad andra gör? Framför allt i andras föräldrarskapet? Och speciellt om du själv inte är förälder. Då vet du inte hur det är liksom..

Jag känner såhär att pekpinnar är onödigt helt allmänt. Förrutom om de handlar om något allvarligt eller liv o död typ. Ja ni förstör hur jag menar. Men om det inte gör det, varför ens lägga sin tid på sånt?

Idag när jag var påväg hem från dagmamman med Lowe. Så hade jag Lowe framåt vänd i vagnen för han älskar o titta på alla bilar, traktorer o bussar som åker förbi. Försöker ändå alltid prata med honom o så. Så jag höll på och smsa min bästavän medan jag körde vagnen då. Jag var fokusera på att berätta om en viktig sak till henne så skrev massor. Och som ni vet har jag knappt egentid. Jag har sällan tid o ba sitta 2h o svara sms liksom. Ligger alltid efter o hinner aldrig svara alla mejl, sms osv. Önskar jag hade tiden att ha bättre kontakt med mina vänner osv. Men när Lowe ändå är nöjd o sitter i vagnen så passar jag på o skicka iväg sms till min bästavän. Istället för att göra de hemma när han vill leka.

De va inte så att jag hade han vänd åt mig och att han var missnöjd o försöker få min uppmärksamhet. Inte för att de är fel då heller o skicka iväg ett sms. Men iallafall då gick jag förbi 3 tjejer och så hör jag hur dom säger till mig ”fyfan tjejen lägg undan sin mobil och fokusera på barnet. Du är verkligen ingen bra ung mamma.” Där blev jag så irriterad och arg. Jag bara kokade. Ville gå tillbaka o boxa dom men valde o ignorera. Dom vet inte ett skit. Och hallå vad är de för fel ens att hålla på med mobilen medan Lowe var nöjd i vagnen och tittade på alla bilar osv? Jag förstår påriktigt inte. Jag lackar. Detta är värre när folk som inte ens har barn o så ska lägga sig i o tro som vet bättre o dömma efter några sekunder. Man ba stick tack o du skulle inte ens ha öppnat din mun. De vet inte att jag har Lowe 24/7 på heltid. Sällan håller på med mobilen osv. Vad arg jag blir ?

Behövde bara skriva av mig. Har ju under mina år sen jag blev gravid ofta fått blickar o så. Men sällan att folk lägger kommentarer i verkligheten. Framför allt inte sånna som är i min ålder o inte ens har barn?? Så pinsamt ?

Lowe är världens finaste o han kan inte ha en bättre mamma än mig. ❤️❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linn

    Blir så förbannad! Hade gått fram och blivit så arg! Ibland måste man ringa/ skicka ett sms fast man är med barnen! Ta inte åt dig! Kram

stats