Emma Forsbloms Blogg

Att ta med barn på gymmet

Idag var jag iväg på gymmet med Lowe!! Innan var det sååå nervöst kan jag säga och undrade många gånger va jag ens tänkte haha. Var så nervös men sen tänkte jag att han är ju duktig o så stor nu liksom. Så vi gjorde i ordning oss för gymmet o jag packade massa böcker osv till honom haha. Påvägen dit råkade vi på Lovisa och Alice precis utanför o pratade massor, så mysigt o ses en kortis!

Sen gick vi vidare mot gymmet och Lowe tyckte de va så kul! Tyvärr så var ”grinden” för barnvagn sönder och det fanns ingen personal där så just då fick vi ställa vagnen utanför o jag höll mig på ovanvåningen där de inte fanns maskiner. Så vi körde övningar o sånt istället. Lowe hade så kul haha och träningen blev så rolig med honom! Ska verkligen fortsätta spendera alla söndagar med Lowe där haha ??

Mina tips till er som vill ta med barnen till gymmet när de är vakna. Ta med favoritleksaker. Russin/ kakor/ dricka. Så de har något o underhålla sig med. De kan ju springa runt lite o busa eller så sitter de i vagnen, kanske kollar på film. Alla barn är ju olika o är ju olika vad som fungerar dag för dag ☺️

Har även fått tips om att vissa gym har barnpassning. Och ska ni ta med barn/ barnvagn till gymmet, kolla regler innan! På mitt gym är de bara ok o ta med barn innan kl 14.00.

Hoppas ni hade en bra söndag idag och kommentera nedan om ni uppskattade detta inlägg ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats