Emma Forsbloms Blogg

Hur mår jag?

Jag är verkligen just nu i en period där jag helst är själv. Är så dålig på o svara alla vännerna på sms osv. För jag lägger ner all energi på mig själv just nu. Så jag kan må bra och sedan bygga upp mig själv så jag har motivation och driv att starta eget företag framöver.

I måndags började jag som sagt att träna på Nordic Wellness. Det jag älskar är att man kan ha med barnvagn dit o så. Men har inte tagit med Lowe än då jag gått dit innan o efter jobbet en stund. Men i helgen ska jag prova att få dit med Lowe! Men de är så skönt o få en stund för sig själv o bara va i sin värld o träna. Jag tränade ju för 3 år sen, innan jag blev gravid då. Men sen har jag velat men inte haft tiden. Men nu har jag verkligen tiden till de när jag jobbar så lite.

Men jag mår väl ändå ganska bra. Älskar vår vardag men självklart har jag jobbiga stunder ibland men är tacksam för Lowe som får mig så glad o motiverad hela tiden ❤️❤️

Vill ni ha uppdatering med min träning o så? Kommentera gärna nedan då!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Fast förskola/dagmamma är inte till för att passa ditt barn medan du går och tränar. Spelar ingen roll om man är ensamstående eller ej. Träning görs på ens fritid, och ditt barn ska inte vara på förskola/hos dagmamma på din fritid utan när du JOBBAR. Det är inte att ”jobba med dina sociala medier” när du är på gymmet.

    1. Kajsa

      Men herregud! Lägg ner med dina pekpinnar. Det är inte din uppgift att lägga i vad hon gör och inte gör.

    2. emmaforsblom

      Haha nej de är klart herregud. Jag är säker att jag kan sköta mitt eget och har min anledning och ska inte ens behöva försvara mig så kommer därför inte göra det ? det är inte så att jag är hemma hela dagarna och träffar kompisar och shoppar varje dag när han är hos dagmamman. Nope.

  2. Malin

    Svaret på din fråga är: ja! Försöker också komma igång med träning, men det är inte lätt när det alltid är någon som är sjuk ? snygga träningskläder!

stats