Emma Forsbloms Blogg

Vad jobbar jag med i Västerås?

Hej fina ni!

I tisdags började jag första dagen på jobbet jag fått här i Västerås. Det är på en ganska liten restaurang men som har super god asiatisk mat! Jag jobbar tisdag- fredag kl 10-14. Detta är ändå ganska bra arbetstider för mig och gör så jag har hela eftermiddagen att hitta på nått med Lowe o så, vilket är super skönt och behöver inte stressa på morgonen eller så Kommer även att jobba på vissa lördagar när jag lyckats ordna barnvakt.

Vad får jag göra då? Jo det är lite olika. Men jag står mest i kassan och ta är emot beställningar. Detta går faktiskt ganska bra trots att jag inte alltid hör super bra. Så är stolt över mig själv att jag klarar detta ändå. Sen hjälper jag även till i köket o förbereder mat osv. I framtiden kanske jag kommer stå lite som kock också men vi får se då.

Men jag jobbar bara 20 timmar i veckan, egentligen vill jag jobba mer för ekonomin liksom. Men får se de positiva med detta o de är att jag kan få mer tid med Lowe och att han bara går ca 5-6 timmar hos dagmamman varje dag. Och sen är jag ledig på måndagar. Nu i början kommer Lowe gå hos dagmamman då ändå men sen kommer jag nog ha honom hemma och va mammaledig. Men nu på måndagar kommer jag fokusera på bloggen och kanske försöka ta igång fotograferandet igen. Kommer ju inte in på min fb eller min foto instagram (eller bloppis insta) detta är sååå jobbigt. Så får antagligen skapa en ny igen eller något sånt. Vi får se. Ska planera detta hela dagen på måndag tänkte jag!

Kommer förresten inte säga vilken restaurang jag jobbar på för vill ha lite privatliv iallafall. Men om nån av er som följer mig gör beställning av mig så får ni jätte gärna säga det, absolut haha. ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats