Emma Forsbloms Blogg

Inskolningen första veckan

Godmorgon finisar!

I måndags började inskolningen för Lowe hos sin nya dagmamma här i Västerås. Det blev ju tredje gången för Lowe med inskolning haha, stackarn. Men nu är planen att han ska gå där tills han börjar skolan om de känns bra. Vill inte att han ska behöva börja om ännu mera. ❤️

Men tycker själva inskolnings schemat varit jätte bra upplagt. Hela denna veckan har vi bara varit där på eftermiddagen.

Måndag- Vi var där kl 13.30-14.30. Jag var med hela tiden och han tyckte de va kul. Han satt i mitt knä större delen av tiden men lekte lite också. Hans nya kompisar kom fram mycket o pratade o lekte med honom. De hade dock en bärgarn där och Lowes bärgarn var i nån av väskorna hemma och han hade inte lekt med den på hela helgen så han blev så arg och ledsen när vi skulle gå och trodde de var hans bärgarn haha.. efter åt gick vi till leksaksaffären och han valde en Greta gris bil. Han blev så nöjd o somna med den haha, tröttis

Tisdag- Samma tid idag som igår och de gick mycket bättre. Han var uppe o lekte massor själv. De hade en bilbana han lekte mycket med men han lekte även i deras leksakskök som de hade där.

Onsdag- Samma tid idag. Vi skulle egentligen provat att han skulle va själv de sista 10 minuterna men han hade inte sovit innan så tänkte att de förstör allt de bra då så vi avstod. Men vi var med o försökte äta mellanmål. Han satt själv i sin stol o åt nån tugga men sen blev de jobbigt tyckte han så vi gick hem då.

Torsdag- Idag var vi där kl 13.30-15.00. Vi var även ute idag och de gick super bra. Han lekte lite med deras bilar där och busade med en annan i hans ålder. Jag spelade även lite fotboll med han. Efter ett tag tyckte han de blev kallt så då gick vi in med några andra i hans ålder också o han blev så glad när vi kom in till avdelningen igen haha och lekte massor. Vi vinkade så han fick va själv sista 10 minuterna och de gick bra faktiskt. Han lekte själv o blev ledsen när jag gick men kom upp i en av fröknarnas famn o då blev han tyst direkt o då pussa jag honom o gick o åt en Sundae på Mc Donalds precis bredvid haha. Det hade gått super bra o han blev ledsen när vi skulle gå därifrån istället haha ?

Fredag- Idag lämnar jag honom själv hela tiden kl 13.30-15.00. Och han blev så glad när han såg att vi skulle leka där igen. Han hade med sig sin bärgarn och blixten och så lämnade jag över honom till deras famn o han blev inte ens ledsen. Pussade honom o gick. Jag var på stan så länge och när jag hämtade honom kramade han mig och ville hem. Men han hade haft super kul! ?

Alltså de känns sååå skönt att han trivs så bra och har roligt där men det är verkligen så ovant för mig att han trivs så bra och inte är ledsen vid lämningarna. Men känns skönt då o kunna lämna honom när jag vet att han har roligt o så. Inskolningen fortsätter nästa vecka o då är han där själv hela tiden längre o längre tider ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats