Emma Forsbloms Blogg

Låttips

Estraden- Det svåraste

Denna låten kom ut för någon dag sen bara. Och så fort jag lyssnade på den o läste texten så ba kände jag wow. Detta är exakt mina tankar o känslor för ett år sen när jag tog steget o göra slut. Dock så älska jag honom såå mycket och därför var det så svårt att ta steget för jag ville inte, men behövde för min egna skull. Detta är verkligen en sån bra låt o lyssna på när man känner att man inte mår bra i relationen längre och behöver ta sig ur, här känner man sig inte ensam längre när man lyssnar på den. Varje gång jag lyssnar på denna får jag bara flashbacks från dessa dagar innan jag gjorde slut och efter för det var då jag verkligen mådde som sämst.

Trevor Daniel- Falling

Denna låten är min mest lyssnade låt under hela år 2019 haha. Jag hittade denna i januari för ett år sen tror jag och denna fick mig att få hopp för att jag ändå förtjänar kärlek och att de finns nån för mig där ute. När jag mådde dåligt o var osäker så kunde denna gå på repeat hemma i timmar haha.. det är svårt och tufft att dejta igen när man har haft en långt förhållande sen man gick i grundskolan liksom. Innan de dejtade man ju liksom inte. Man ba blev tillsammans haha så det blev en ny värld för mig. Alla dessa signaler osv, jag blev galen i början för blev förvirrad o förstod ingenting hur dejtandet fungerar. Det är ju läskigt när man har barn också o sjukt vad man möter på för människor på vägen haha.. men kan iallafall säga att förra året gav mig lärdom att de finns killar till allt, sånna som vill ligga med en bara för o checka av att de legat med en mamma, sånna som säger att de är ute efter seriöst men menar nått annat. Ja listan kan göras lång men trots allt var jag så försiktig förra året, har fortfarande inte kysst någon sen William så ?

Michael Schulte- You Said you would grow old with me

Denna låten hittade jag strax efter William gick bort och den får mig att verkligen stanna upp i livet. Men samtidigt påminner den mig om att William sa att vi skulle sitta där på ålderdoms hemmet osv, han skulle va med på Lowes student. Detta påminner om att han ville, han gav inte upp frivilligt och det var inte såhär han ville ha det. Delen i låten där de sjunger ”one last word, one last moment” så känner jag verkligen så. Hade velat ha en sista moment med honom. Jag hade ju under den natten hemma tänkt vad jag vill ha sagt o gjort o skulle göra de direkt när vi kom tillbaka till sjukhuset men ja.. fast denna låten handlar om självmord så kan jag relatera till den men vinklar de på annat sätt, hoppas ni förstår hur jag menar!

Stonebank- Stronger

Denhär låten har jag haft på min spellista sen typ 2015 eller tidigare. William skickade den till mig en morgon när jag verkligen mådde skit. Hade inga vänner osv, den enda jag hade var han. Så denna fick mig att bli lite pepp och William sa till mig att lyssna på denna låt som att han säger dessa ord till mig. Och så var det alltid. Under dessa år när jag haft det tufft oavsett när vi var tillsammans eller inte så trodde han alltid på mig och visste att jag skulle klara det och sa att jag är stark. När jag lyssnar på denna låten nu när jag skriver detta så känner jag ändå mig glad för vet att han som min bästavän, som min sons pappa hade varit stolt över mig. Hur långt jag kommit med allting. Och som han alltid sa ”kolla inte tillbaka, du är starkare än så, kämpa på nu mot framtiden istället”..

Vår kämpe alltså.. vet att han hade varit glad över hur jag och Lowe har det nu men önskar han visste vilken kämpe han var och vet att han kämparglöd var Lowe ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats