Emma Forsbloms Blogg

Svar på era frågor

Just nu sitter vi i bilen och är strax framme i lägenheten i Västerås. Lowe sover så passar på att svara på några frågor som rullat in under morgonen. Har ni något mer ni undrar är det bara att kommentera nedan ☺️

När börjar Lowe hos dagmamman?

– I mitten på februari börjar han där ❣️

Hur mår du just nu med allt?

– Har inte hunnit tänka så mycket sådär eftersom jag har all fokus på verkligheten o att flytta. Men är så taggad och vill inreda massor men har samtidigt svårt att se mig bo där för alltid. Känns overkligt men så bra. Igår var jag så nervös hela dagen och hade ont i magen osv.. men är så tacksam för alla som hjälpte till i lägenheten igår, de betyder att dom tror på mig och att dethär kommer bli bra för oss ❣️ Känns samtidigt tomt att inte berätta för William eller flytta med William. Men har en låda med hans saker och några saker jag fått av honom som ska ner till källaren.. känns så overkligt att det är hans saker jag har för han inte finns kvar ?

Vilken linje gick du på gymnasiet?

– Jag gick estetiska linjen, spetsinriktning foto. Bästa beslutet jag gjort. Fast det kanske hade varit lättare o få jobb om jag hade valt t.ex restaurang linjen osv men då hade de ändå krånglat med arbetstiderna osv..

Vad ser du mest fram emot med flytten?

– Att känna mig hemma, ha något eget och göra som jag vill och att det är jag som bestämmer ❤️

Vad ser du minst framemot med flytten?

– Det är inget jag liksom inte ser framemot. Men är nervös såklart att bo själv och att behöva göra allt själv. Det var länge sen jag gjorde det liksom. Så är läskigt och hoppas jag klarar detta.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats