Emma Forsbloms Blogg

Unnade mig själv en ny väska

Inlägget innehåller annonslänkar för Åhléns

I fredags var jag ute efter jobbet med min bästavän. Vi var ute och åt middag tillsammans, det var jätte gott faktiskt! Vi bara satt o pratade jätte länge ifred. Det var så skönt. Har inte blivit så mycket av det. Förrut brukade vi träffas hemma hos mig så vi kunde prata lite privata grejer haha men nu har det inte gått så vi längtar tills jag flyttar haha så vi kan berätta allt gör varandra igen!

Men efter middagen så var vi inne på Åhléns för jag behövde en ny väska. Har haft 2 st tidigare från Ur & Penn. Då var de jätte billiga. Köpte båda för under 200kr st. Men jag förlorar ändå så mycket på det i slutändan. Den ena har redan gått sönder och den andra har redan tappat färg och blivit sliten.. så jag unnade mig själv en riktig bra väska som inte kommer va sliten nästa vecka haha ?

Älskar den! Hade många krav haha vi stod där inne så länge och tittade i alla väskor och ingen var dendär perfekta tyvärr haha ? men denna dög iallafall men älskar den iallafall då jag får plats med det jag behöver. Den har speciella fack till kort. Perfekt att alltid ha mitt bankkort o id kort osv där. Den har 2 fack. En med dragkedja. Där har jag nycklar o hörlurar. I den andra största facket har jag mobil och handsprit och handkräm samt tuggummi ?

Den är ju lite dyrare än väskorna från Ur & Penn som jag haft tidigare. Men jag hade även 20% rabatt eftersom jag var medlem. Så det var ju verkligen värt! ☺️

Ni är många som undrat vart väskan är ifrån osv.. klicka HÄR för att komma till väskan ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats