Emma Forsbloms Blogg

Lowe kommer vara utan förskola i 2 månader

Idag har haft haft en effektiv dag verkligen. Imorse lämnade jag Lowe på förskolan och åkte sedan till jobbet. Har hittat en ny väg dit som jag kan ta när jag börjar senare för denna vägen tar lika lång tid som de andra vägarna också. Men den nya vägen så hinner jag gå förbi William på kyrkogården. Så skönt o få en stund själv, typ 5 min o ba bearbeta allt detta lite mer.

Sen ringde jag Västerås stad påväg till jobbet för o kolla hur Lowe ligger till med förskoleplatsen! Och de går väl inte så bra. De tog så långt tid för de att få in ansökan om förskoleplats då vi behövde skicka in vi papper och registrerade Lowe i början på november. Det är 4 månaders garanti så ja Lowe har garanterad plats i mars och det lät inte som att de kommer bli tidigare heller.. jahapp jag som stressat över jobb. Men ska iallafall på en jobbintervju nästa vecka!

Så min plan just nu är isåfall att vara föräldrarledig några dagar i veckan och ta ut föräldrapenning, satsa mer på sociala medier och fotografering, sen kommer jag även att få bostadsbidrag! Det är inte 100% än och kommer berätta sen när jag vet exakt hur de blir men såhär ser de ut iallafall. Såklart ska allt inte gå enkelt när det gäller mig ?

Men iallafall sen efter jobbet var jag och hämtade hem Lowe. Stod i kön till försäkringskassan i 50 minuter för o fråga ang bostadsbidrag men fick inget bra svar. Blir så lack!! Vet inte hur många timmar jag stått i kö till samtal för att sen få till svar att de kan jag läsa på deras hemsida. Men herregud har redan kollat där! ?

Sen åkte vi till Barkarby och tittade på IKEA och lite andra affärer! Så mysigt och Lowe år upp två korvar och ville ha mera mera haha ?

Hittade denna söta vas och söta kaktusar på plantagen! Ett måste sen ?

Sen var vi inne på IKEA och tittade lite på speglar haha! Jag kommer att ha typ 3 st speglar i lilla lägenheten eller fler ??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats