Emma Forsbloms Blogg

Veckans planer

Goooodmorgon finisar!! ?

Måndag idag och jag var så trött när jag vaknade. Somnade inte förrän vid kl 00 för tänkte så mycket på annat ? Och sen väckte mamma mig precis innan kl 7, så ja är ju jätte trött alltså.. men vi hade en bra morgon imorse. Lowe och jag är ju inte de mest morgonpigga haha men imorse var de lite skrik från Lowe, han åt en hel smörgås vilket är väldigt mycket för o va honom. ❤️ Sen tog han sin polisbil o så åkte vi till förskolan. De senaste dagarna har han haft med sig sin polisbil han fått av sin gudmor Rana i födelsedagspresent och jag har satt en namnlapp under bilen. Han blev så glad för han fick va med o sätta den, så nu förstår han att de är hans ? Han brukar ha med den vid lunchen o somnar med den också haha sötnosen! Men lämningarna går så mycket bättre sen han har med sig polisbilen. Han blir inte ens ledsen. Så skönt verkligen eftersom han blivit sååå ledsen varje lämning i flera månader nu ? men nu ska jag skriva om veckans planer tänkte jag ?

Måndag: Idag jobbar jag som resten av veckan haha. Idag ska vi kanske åka till William efter jobb o förskola tänkte jag. Idag ska jag även söka massa jobb när Lowe somnat för jag fick svar från Waynes Coffee att jag inte får jobbet tyvärr ?

Tisdag: Jobb som vanligt o sen ska vi hem direkt för jag lagar maten hemma (om jag minns rätt?) Ska även försöka få lite tid att maila ut om lite samarbeten tänkte jag.

Onsdag: Jobb som vanligt och efter jobbet tänkte jag bara åka hem med Lowe o ta de lugnt. Kanske söka lite jobb medan han leker

Torsdag: Jobb haha. Sen planera helgens blogginlägg!

Fredag: Inga planer förrutom att jobba. Kanske ska sova hos min mormor o morfar hela helgen! ❣️

Lördag: Inga planer än! Men blir nog nått kul vi hittar på

Söndag: Min pappa fyller år och det är första advent. Sä jag ska nog fira honom och även ta lite bilder till instagram!

Bild från imorse ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats