Emma Forsbloms Blogg

Mina drömmar- då och nu

Jag gjorde en story på min instagram där ni fick skriva om ni önskade något speciellt inlägg och det var så kul att läsa svaren! Har så mycket att skriva nu känner jag haha! Älskar när ni delar med er om vad ni saknar att läsa om eller få reda på osv❤️

Detta önskemål var alltså att jag skulle skriva om mina framtidsplaner och drömmar som jag hade innan jag blev gravid vs vad jag drömmer om nu.

Innan jag blev gravid så hade vi några månader innan varit på nån högskolemässa eller nått med skolan och där var jag så ointresserad av skolorna för jag ville inte plugga vidare. Det jag däremot hittade som jag kunde göra efter studenten som intresserade mig var en hel del äventyr i Afrika typ! Det var lite olika vad jag var intresserad av. Nån var att bo på en hästgård och ta hand om hästar, rida varje dag osv. En annan var att man skulle ta hand om vilda djur. Typ vilda lejonungar som behöver hjälp att få i sig mat eller så. Ge extra kärlek till dom. Se till att de har det bra. Det var mycket sånhär som jag var inne på att åka iväg på efter studenten. Vilken DRÖM verkligen. Kommer aldrig att hända nu när jag har barn men man ska aldrig säga aldrig..

Bilder från år 2016

Ja ni ser ju här att jag redan då ville dra från allting, börja om och vara självständig. Här var jag även tillsammans med William men vi hade redan distans då han plugga i Örebro och jag bodde i stockholm o de hade vi klarat ganska bra. Tänkte att är de menat att va vi så kommer de fortsätta även då. Jag ville ändå fokuseras på mig själv och leva mina drömmar också. Detta var typ de jag tänkte på först när jag blev gravid. Att jag inte kommer kunna göra den resan och bo där i några månader/ år och bara leva och njuta av livet. Men kände att jag kan göra det nångång framöver med mitt barn när den är äldre. Resa till Afrika och bo där några månader eller så, hur mysigt och underbart!

Nu är jag dock helt osäker på mina framtidsplaner haha ? Men i januari flyttar vi till Västerås och förhoppningsvis har jag jobb där. Ska på intervju i veckan faktiskt! Och även att Lowe har förskola där såklart! Sen hur länge vi stannar där och hur framtiden ser ut efter det får vi se.. hade velat ta körkort och bil nånstans om jag hinner för de hade nog underlättat en del speciellt eftersom jag är ensamstående.

Jag vill ju plugga till fotograf i Göteborg så inom några år vill jag bo där och plugga där men ja jag märker ju nu hur svårt de är att få allting fungera ihop ? så får se om de blir nästa år eller om 4 år haha. Nu ska jag ta det som det kommer och se vad livet har att ge. Om det är nått jag lärt mig är att mitt liv är som en jävla berg o dalbana haha. Svär aldrig men alltså mitt liv är så. När jag tror nått äntligen går bra så svänger det åt fel håll eller så. Men så är livet. Oförutsägbart. Vi får se helt enkelt hur framtiden blir för oss! Jag skulle iallafall om några år ha större lägenhet eller ett hus, Sä mysigt o inreda större osv. Och är jag singel om några år är jag ganska säker på att vi kommer ha katt eller hund, något husdjur iallafall ?

Och cred till er som orkade läsa hit ner haha, blev mycket text ? tryck på hjärtat nedan om du tyckte om detta inlägg ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats