Emma Forsbloms Blogg

En feel good film- rekommenderar er att se denna!

Förrut, innan Lowe föddes så var jag en tjej som alltid tittade på filmer eller serier. Det var liksom perioder där jag inte hittade nått nytt för jag hade sett nästan alla filmer jag tyckte verkade intressanta haha ? men för mig är verkligen filmer livet. Det får mig iallafall att glömma bort saker för en stund och vissa gånger så får det mig att inse verkligheten för en stund. Med denna film jag såg inatt så insåg jag lite att det jag lever nu är verkligheten, inte nån dröm eller så. Det fick mig att stanna upp och se allting i livet lite på ett annat sätt faktiskt.

Jag började titta på en film som heter ”Falling inn love”, var dock så trött på natten så orkade aldrig kolla ordentligt. Men nu när Lowe sov på dagen så kollade jag färdigt på den och sååå himla bra! Önskar dock den hade varit djupare och längre alternativt en liten serie. För älskar budskapet och är så mycket jag kan relatera till på olika plan och olika perspektiv.

Filmen handlar nämligen om en tjej som flyttar till en ny stad, träffar en kille som berättar att hans flickvän dog för 3 år sen. Sen renoverar de två tillsammans ett stort värdshus och ja.. så mycket kärlek, vänskap och feel good känsla i den filmen verkligen! Rekommenderar alla att se den! Helt klart min nya favorit film och kommer att se den flera gånger ?

Har du sett den? Vad tyckte du? Eller du kanske kan rekommendera nån annan film du rekommenderar mig att se? ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats