Emma Forsbloms Blogg

Förvandla ett rum till två!

Min lägenhet har ju öppen planlösning och detta betyder att vardagsrummet är i köket. Jag älskar det för då har jag alltid koll på Lowe överallt liksom! Men känner att jag ibland kanske skulle vilja dela av rummen! Rummet är avlångt så vardagsrummet är vid fönstret (uteplatsen) och längst in är köket! T.ex på kvällarna och vill få det mysigare i vardagsrummet o kanske vill sitta där o titta på tv ?

Har funderat på dessa två olika alternativ nedan. Att ha en industriväg eller gardiner. Vad tror ni? Vilken tycker ni jag ska satsa på?

Gardiner

Älskar denna idé med gardin från taket! Perfekt rumsavdelare och jag kan bestämma om jag vill ha öppet överallt eller vill stänga in det lite mer! Dessutom kan jag bestämma om jag vill ha genomskinliga och tunna gardiner eller tjocka kanske sammetsgardiner och jag kan byta färg varje dag om jag känner för det haha! Inte för jag kommer orka det eller ens äga så många gardiner haha men ändå!

Velar nog liiiiite mer åt att ha gardiner som rums avdelare! Perfekt att kunna välja vad man känner för i den stunden liksom!

Industrivägg

Denna idé med glasvägg älskar jag! Har velat ha sån vägg sen jag såg det hos Vanessa Valderrama. Så snygg och så stilrent! Blir det inte att jag har de i denna lägenhet så kommer jag verkligen göra en DIY på det framöver i nån annan lägenhet/ hus! Detta är ett måste någon gång iallafall! ? så snyggt verkligen, eller hur!

Har du några andra förslag? Eller kanske har någon av dessa som delar av rummen? Kommentera gärna nedan och dela med dig! ?

Bilder från Pinterest

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Moa

    Vi hade varmgrönt mörkläggande tyg som jag sydde gardiner av som gick från golv till tak i vår etta för att kunna skärma av mot sängen. Var nöjd med det! Ska bli spännande att få se lägenheten sen. Har du planlösning eller bilder att visa här redan nu?

stats