Emma Forsbloms Blogg

Hur vågar du släppa allt och flytta själv till en annan stad?

Denna fråga får jag så mycket, så många gånger om dagen. Och jag förstår er ändå till 100% att ni undrar. Att som 20 år med barn flytta till en annan stad där jag egentligen inte känner någon (förrutom några jag lärt känna via instagram). Jag känner dessutom inte till staden alls. Jag var där första gången i september på Lovisas event och andra gången var när jag var på en visning haha. Att dessutom flytta när jag inte har förskola och jobb 100% klart är läskigt det är klart det är. Men om de skiter sig med jobb så har jag min blogg och instagram samt fotograferingen som back- up som jag då får välja att satsa ännu mer på då.

Men jag är trött på Stockholm. Dels för att jag bott här hela mitt liv förrutom 2 år. Kan liksom alla ställen och de händer aldrig nått nytt. Möter samma folk i mataffärerna, ute osv ? det finns aldrig något nytt att utforska. Man gör samma saker hela tiden och går till samma restauranger osv haha. Sen tycker jag det är så jobbigt att just i Järfälla där jag bor nu och har alla släktingar så har jag minnen överallt med William . Hur ska jag kunna gå vidare när jag överallt tänker ”Här hånglade vi” ”Här bråkade vi om dethär” ”Här satt vi hela natten och pratade” ”Här fotade vi” ”Här öppnade jag upp mig för honom om detta” osv osv. Fattar ni att vi känt varandra i typ 5 år. Har minnen typ överallt i Järfälla och på många ställen i Stockholm. Jag vill kunna gå vidare men kommer inte kunna om jag är fast i detta. Vissa tänker att jag istället kan se detta som något positivt och leva kvar bland minnerna. Men de gör jag ändå. Har ju min lilla Lowe med mig hela tiden liksom. Det enda William lämnade kvar ❤️

Det jag lärt mig mest efter denna sommaren är verkligen att livet är KORT. Jag ska leva mitt liv, leva mitt dröm liv. Inte drömma om det. Och jag vill verkligen vara självständig, må bra, älskar att utforska. Tror verkligen denna lägenhet kommer passa oss perfekt! Och varför tacka nej till denna chansen när det är första hands kontrakt också?

Jag hoppas ni också lever ert dröm liv! Om inte, försök se dig runt om i livet och tänk efter vad du kan ändra på. Jag tycker verkligen att ni ska leva varje dag så som den är er sista för det är då man lever livet som mest!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats