Emma Forsbloms Blogg

Lowes födelsedags kalas med sin pappas släkt

I lördags hade vi kalas för lilla Lowe med sin pappas släkt. Det hade vi hos Lowes farmor o farfar. De hade fixat så fint med dekorationer, ballonger mm. Och bakat så gott fika verkligen!

När släktingarna kom blev Lowe så blyg o ville bara sitta i mitt knä haha man märkte sen att när folk började gå hemåt så började han leka mera.

Lowe var överlycklig när han öppna paketen haha. Sötnosen ? han fick babblarna, böcker, bilar och kökssaker. Han sa ”wow” och ”min bil” flera gånger när han öppna paketen haha ? Och gapade o blev så glad.

Efter alla gästerna hade gått så började de bli mörkt ute och Lowe började bli trött. De har som tradition att den som fyller år får bestämma middag så ja Lowe fick bestämma (eller jag hahaha ?) det blev kebab från en pizzeria nedanför dom som har gooodaste kebaben! Dock så har jag ingen matlust med kebab flera veckor efter jag ätit där pga de är så mättande.

Men det var en riktigt bra födelsedagsfirande iallafall och Lowe har lekt så mycket med sina nya leksaker som han fått. ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats