Emma Forsbloms Blogg

Dagen innan Lowes 2 års- dag

Hej finisar!

Torsdag idag och igår var jag och jobbade hela dagen på förskolan. Sen hämtade jag Lowe från förskolan. Var första gången han lekte när jag hämtade honom. Han sprang o jagade en kompis haha, precis som vi brukar göra hemma hos min mormor o morfar ?

Sen mötte vi upp min mamma och åkte till Barkarby outlet för att handla de sista för hans födelsedag. Vi beställde en helium 2:a som mamma ska hämta idag. Sedan köpte vi även lite ballongen och fika som han ska få imorgon på morgonen ?

Idag har jag jobbat o jag har varit så trött haha. Fick jobba övertid med så min snälla mormor hämtade Lowe. Sedan åkte jag dit o Lowe blev så glad när jag kom ❤️ Min kusin/ Lowes gudmor (+ familj) kom och åt middag där med, det var mysigt. Nu ligger Lowe bredvid mig & sover efter att jag blåst upp massa ballonger.

Tänk att förra året gick jag upp när han sov och gjorde en liten mini 1:a som tårta till honom som han älskade!! Liten mini var han då alltså ? och året innan det var jag höggravid & för 2 år sen exakt var jag hos min bästavän men gick hem redan vid kl 17 för jag var så trött. ?

Planera för hans födelsedag imorgon är:

– Besöka vårdcentralen för att kolla upp hans mage då han är väldigt hård när han bajsar och Jan har haft problem med det länge..

– Lowe ska sova hos mormor o morfar medan jag går till hans förskola för ett snabbt litet möte om hur det hittills gått på förskolan.!

– Träffa min bästavän/ Lowes gudmor & åka till leklandet och sedan äta på restaurang. Kanske går vi förbi William en sväng med ❤️

Nu ska jag sova efter att ha redigerat en liten video till youtube ikväll. Klicka HÄR för att komma till den. Det är en video från en kväll vi var hos W och åt middag där o hade mysigt ❣️Jag ska även försöka vlogga imorgon. Håll tummarna åt mig ? och hörni! Glöm inte att prenumerera på min kanal! ❤️❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats