Emma Forsbloms Blogg

Underlätta vardagen som ensamstående

I ett betalt samarbete med MatKasseToppListan.Se

Matkasse Topplistan

Att vara ensamstående med ett barn och få ihop vardagen är svårt. Men när jag flyttar till min nya lägenhet så kommer jag definitivt prova att beställa hem en matkasse och prova lite olika! Hur smart och bra att slippa tänka, planera och handla för veckan med vad man ska äta? Och dessutom få mer tid över samt ha mer energi till de andra och roliga sakerna du har i livet. Via Matkassetopplistan.se (klicka HÄR för att komma till hemsidan direkt) så kommer din vardag verkligen att underlätta och bli mycket enklare.  Det som även är bra och de bästa med denna hemsida är det att man där får läsa om de olika matkassarna kortfattat och även vart de levererar, vad de har för inriktning och typ av mat. men även vad som kännetecknar just denna matkasse. De skriver även ut både för och nackdelar med att välja just denna matkasse.

Om vi tar Linas matkasse nu som exempel:

De börjar med att skriva att de är Sveriges största matkasseföretag och kör ut matkassar till 600 olika postorter. De skriver även att målgruppen de har är stor och har något som passar alla! De skriver även att LInas matkasse känns väldigt personligt fast det är en väldigt stor industri!

Den enda nackdelen de skriver att de har är att konceptet kan kännas präktigt. Annars är fördelarna så som att de satsar på nyttig mat och den så kallade tallriksmodellen De skriver även att denna matkasse är perfekt för barnfamiljer men även att man kan påverka innehållet i matkassen. Dessa två punkter tycker jag verkligen är så bra och så perfekta speciellt när både jag och Lowe är kräsna med maten ibland haha.

Linas matkasses rubrik är att det är storleken som har betydelse. De avslutar med att skriva detta om Linas matkasse: ” Vill du äta prisvärt, enkelt och nyttigt kan vi inte annat än att rekommendera Linas Matkasse. ”

 

Har du provat matkasse någon gång eller kanske gör regelbundet? Vilken är din favorit och varför just den? Berätta gärna för mig!

 

Ha en riktigt trevlig kväll nu hörni <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats