Emma Forsbloms Blogg

Jag har fått lägenhet!

Ja ni läste rätt! Jag har fått en lägenhet äntligen!! Har fått ett Mail där jag ska svara JA innan måndag. Lär göra de under helgen men först ska vi bara prata klart om allt det praktiska så som att hitta jobb och förskola tills dess!

Lägenheten är en 2:a på 55kvm och uteplats! Den ligger i Öster Mälarstrand i Västerås. Perfekt med uteplats att på sommaren att bara kunna släppa ut honom o lätt gå ut o leka ?

Nedan ser ni planlösningen. Tycker det är så skönt med öppen planlösning så jag har bra koll på Lowe hela tiden o sådär ? men har bara svårt o veta hur jag ska få ihop det för jag o Lowe kommer ju sova i samma rum. Hade planer på o sluta amma när jag flyttar hemifrån så han får egen säng o sånt där. Men känns som de blir lite trångt. Och sen alla hans leksaker ska få plats med haha. Men de löser sig säkert ?

Sen att lägenheten har tvättmaskin & diskmaskin är ju så himla bra alltså! I våra två tidigare lägenheter har vi inte haft det. Och de månaderna jag var själv med Lowe var de mycket tuffare då verkligen. Men detta kommer bli sååå himla skönt verkligen och kommer underlätta vardagen mycket! ❤️

Men jag kommer berätta för er när jag tackat ja för då är det ju 110% att den är min! ?

Hoppas ni är lika taggade som mig! Inflytt är den 1/1 och isåfall kommer det komma massa inredning bilder på insta o här på bloggen då ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats