Emma Forsbloms Blogg

Älska din kropp för hur den är!

Detta med vikt o utseende är ett känsligt och förbjudet ämne för många. Har själv velat länge om jag ens ska lägga upp detta. Men nu gör jag det ändå ? Vill bara visa verkligheten för er. Har fått in kommentarer ibland från folk som slutat följa mig för 1 år sen o hittat tillbaka nu knappt känt igen mig i mitt utseende ?

Såhär såg jag ut sommaren 2018. Jag mådde bra i mig själv och brydde mig inte om mitt utseende. Fast jag ibland kunde känna att jag hade velat ha smalare mage (påverkad av samhället ?) så struntade jag i det. Däremot älskade jag mina bröst haha. Såg bra ut i alla tröjor och toppar. Men nu i efterhand tycker jag verkligen att jag inte passar i brunt hår!! Och kan undra ibland hur jag sminkade mig haha.. ?

Och här är vintern 2019.. så smal och här behövde jag rensa ut alla mina jeans och köpa nya. Inte ens skärp hjälpte. Jag svälte inte ihjäl mig, jag åt mat men kanske inte så mycket som jag borde för hade ingen matlust för jag mådde så dåligt. Framför allt november- februari.. då mådde jag så dåligt. Dels för mitt och Williams break upp men även för annat. Det märktes verkligen på mitt utseende tycker jag. Blev smalare i även ansiktet, midjan, brösten krympte osv..

Nu ser jag ut såhär och jag har börjat smått träna lite när jag har tid. Har ju Mimmi Kappels träningsprogram. Men ska ta mer tid till det när vardagen lugnat ner sig lite. Jag tränar enbart för att bygga upp min kropp igen efter graviditet och allting. Att känna mig starkare i kroppen gör att jag på ett sätt känner mig starkare i mig själv. Jag kommer verkligen inte träna i syfte till att bli smalare eller så.

Nu mår jag ju lite sådär. Vissa veckor är min kost kass o jag äter massa godis, chips osv. Medan andra äter jag inte så mycket. Men jag bryr mig inte, äter det jag känner för. Men vissa dagar kan jag verkligen ha så svårt för att få i mig mat om jag inte har nån matlust o så och där påverkar tyvärr emetofobi mig en del. Men trivs verkligen så mycket i min nya nyans på håret som jag fixat hos bästa Jennifer! ❤️

Jag vill avsluta med att säga att kroppen är grym som kan förändras så mycket på så kort tid ändå. Föda barn, vara gravid, amma i 2 år osv.. det är ju magiskt! Man ska vara tacksam och älska sin kropp på alla sätt och inte hata den! ❤️❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats