Emma Forsbloms Blogg

Förmåner med att jobba på Gröna Lund

Ber om ursäkt redan nu att det kommer va dålig uppdatering på alla mina sociala medier dessa kommande veckor då jag jobbar ALLA dagar i veckan ?? Så kommer behöva dessa 10 minuter extra sömn istället för o blogga eller instagramma men självklart kommer jag inte strunta i er helt!

Idag hade jag iallafall mitt andra pass som började kl 13.00 och skulle sluta kl 22.00. Men det var sååå lugnt idag. Stod i buffén i 1h men hade knappt nått o göra, fyllde bara på pannkakorna o grädden några gånger. Så fick gå över till baristan och hjälpa några att göra kaffe beställningarna. Där efter fick jag prova kassan första gången o var så nervös pga min hörsel o att jag inte skulle höra. Ibland var det svårt men de gick ganska bra! Alla på jobbet är så stöttande och hjälpande så de känns riktigt bra! Som sagt så var de lugnt idag så vid 18.00 skulle några tjejer gå till spökhusen som finns på Gröna Lund. Jag kände att jag ville hänga med för orkade ändå inte va kvar till 22.00 då jag ska jobba imorgon o bli väckt kl 6.50. Så chefen var snäll o jag fick sluta tidigare och gick med tjejerna och gick in i skeppet och alltså jag var sååå rädd hela tiden. Skrek längst o högst av alla haha ? efter det blev de olustiga huset som var lite mindre läskigt o mer äckligt typ. Men dom har gjort det bra eftersom man ska bli rädd haha. Vi åkte även lite berg o dalbanor i mellan ? Älskar att man får få in på grönan gratis, åka allt gratis & även gå spökhusen gratis med sitt backstage kort! Vi får även ta hur mycket kaffe/te/ varm choklad osv på jobbet o bakelser!

Sen åkte jag hem o var hemma 2h tidigare än jag skulle varit annars. Så det känns ändå värt! Nu ska jag beställa ett par stövlar till mig o sen sova o ladda upp krafterna! Hoppas ni haft en bra helg! Vad har ni gjort??

De delade ut smoothies precis utanför grönan vid lunch så jag tog en. Den var inte så god men blev lite mättande iallafall ?

Sån mysig halloween känsla på dagen när det var mulet..

Mot eftermiddagen tittade solen fram o det blev sååånt fint ljus i parken, wow! ?

En varm choklad med grädde ?

Snabb toaselfie!

De delade ut fanta vid entrén på kvällen så ja varför inte ta en då med ? jag som aldrig dricker fanta haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats