Emma Forsbloms Blogg

Första 5 timmarna på Gröna Lund avklarade!

En liten snabb uppdatering från Gröna Lund! Klockan är snart 15.00 och jag har redan jobbat i 5 timmar, det känns helt galet. Denna tid har känts som 1h på förskolan haha ? Så tiden har verkligen runnit iväg och jag har haft så roligt. Kollegorna och cheferna är så bra. Trodde det skulle vara mer stressigt men det tycker jag inte att det är. Bara några få gånger när jag känner mig lost och inte vet var närmsta toalett är eller så men nu har jag lärt mig det!

Det första jag gjorde var att tappa en mugg och bestick.. som tur var det en pappersmugg som var tom. Men alltså klantig så som jag är så är jag inte förvånad ??

Jag har stått en stund i disken och gått runt och plockat in disk från borden, skrapat av, fyllt på papper och varor osv. Men jag har även fått stå lite i baristan och göra kaffe. Haha alltså så svårt detdär att komma ihåg allt men de går nog bättre o bättre varje dag ?

Nu är strax min rast slut men jag har så roligt verkligen! Ser framemot alla dessa daga och känner mest att jag inte vill att denna period tar slut haha ?

Jag slutar kl 21.30 idag och min fina morfar hämtar mig, så himla snällt verkligen! ❤️❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats