Emma Forsbloms Blogg

Lägenhetsvisning i Västerås

Jag blir så arg på mig själv. Har aldrig förrut kommit sent till skolan pga kollat fel på schemat eller liknande. Bara pga bussar o tåg varit sena. Men nu är det andra gången jag kollat fel på schemat. Men de har ändrat oktobers schema o jag hade inte fotar av de så ringde avdelningen nu och verkar som jag ändå inte kollat fel på schemat?? Men blir så less på mig själv för de är nu jag märker att jag har så många bollar i luften samtidigt att jag tappar fokus ?

Men igår var jag iallafall ledig från jobbet för att jag hade ett möte att gå på.

Men vi vaknade iallafall runt 7.30 och gjorde i ordning oss för att åka mot Lowes förskola för att de skulle ha fotografering. Men Lowe vägra släppa mig så de blev inget för lillen ?

Sen åkte vi vidare mot Jakobsberg för att jag skulle på ett möte ang dödsbo (tror jag det heter). Det gick bra iallafall men var lite jobbigt för då slog de mig att de faktiskt ser ut sådär och jag är där pga han lever inte. Alltså lever fortfarande i stark förnekelse. Önskar o låtsas att det inte hänt. Så himla jobbigt o vet inte hur jag tar mig ur det..

Lowe fick va med sin farbror så länge och de fikade på ett mysigt café ? Sen åkte vi hemåt och Lowe fick lite lunch i vagnen och somnade sedan vid 12.00.

När Lowe somnade passade jag på o söka en del jobb i Västerås och jag o min mamma bestämde spontant att vi mot eftermiddagen skulle åka till Västerås för att titta på en lägenhet där. Så när Lowe vaknat åkte vi mot Västerås och tittade på lägenheten. Tyckte om den och att den hade så öppen planlösning. Men hoppas att jag inte får den för det är för tidig inflytt, redan om 2 veckor o de hinner jag inte praktiskt o inte ekonomiskt heller ? Men det var ett fint område och är där jsg fått fler erbjudande om lägenheter med som är inflytt lite senare.

Nu ska jag stressa till jobbet och hoppas jag inte har kommit sent. För skäms ihjäl isåfall! Hoppas att ni får en bra dag ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats