Emma Forsbloms Blogg

Ett gammalt haff, Gröna Lund utbildning, ett till lägenhets erbjudande

Godkväll från en trött Emma igen ?

Har haft en sån lång dag. Mamma väckte oss kl 6.00 och hade den stressigaste morgonen på lääänge. Spring till bussen o förskolan haha.. men hann i tid iallafall! Väl på bussen råka jag på ett gammalt haff. Eller ja vet inte ens vad det är ? men var så inne i min värld o tänkte på var jag skulle sätta mig i bussen att jag inte reagera på att jag stirra in i hans själ typ hahaha. Tänkte sätta mig framför honom men var tur att jag inte gjorde det ?

En trött Lowe imorse som gosa i min famn ❤️❤️

Sen på lunchrasten fick jag ett till Mail att jag fått erbjudande om en till lägenhet i samma område som den förra men via en annan hemsida. Sååå roligt verkligen! ? Men har hänt lite under dagen som gjort mig lite nere så har haft blandade känslor hela dagen..

Men träffade min kusin lite snabbt typ 1h innan det var dags att gå på utbildning på gröna Lund. Där man fick träffa alla man kommer jobba med, fick namnskyltar och kläder, träffa chefen och enhetsansvariga osv.. så många fina människor alltså och ska bli roligt att jobba dessa dagar med dom! ☺️

Något som var lite komiskt var när några stod bredvid mig o pratade om ålder o helt random kom in på att deras vänner redan skaffat barn o familj o nån hade blivit gravid i 9:onde klass osv.. och där stod jag o ba ??? kollade runt o sa inget hahaha är så stelt i sånna situationer. Va gör man ens ?? Ba hoppar in o säger nämen jag har barn. De hade nog bara skrattat o de hade blivit en rolig grej men var för trött idag så berättar nog en annan dag ?

Vi fick iallafall provsmaka maten som fanns där som vi kommer bjuda på o de fanns en hel del god mat faktiskt. Sen fick vi genomgång av kassa, alkohol hantering (man fick även smaka men ni vet ju att jag inte gjorde de. Kan inte smaka alkohol första gången där liksom hahaha ?) sen gick vi igenom barista stationen osv. Så känns bra för har mer koll på allting än jag hade igår t.ex. Fick ett helt häfte med massa info med så detta känns som ett såååå seriöst jobb då jag verkligen får all inför både muntligt, praktiskt & skriftligt på typ 30 sidor ??

Sen när de tackade för idag så tog jag tag i chefen o ba berättade att jag är hörselskadad o hon reagerade bra så de känns bra. Sa att de inte brukar va nått problem men är de mycket ljud o stressigt kan jag omöjligt höra o märka allt om nån försöker ropa eller så. Men de var inga problem för dom så var skönt!

Ser så mycket framemot att börja jobba för känner mig verkligen trygg och taggad på att jobba fast jag just nu är helt slut ?❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats