Emma Forsbloms Blogg

Dålig natt & först i kön till lägenhet

Detta kommer bli ett långt inlägg så applåder till er som läser igenom hela ?

Igår kunde jag inte sova då jag tänkte på Therese Wickman då hon just nu går igenom något tufft.. detta fick mig att tänka så mycket på förra året när jag gjorde slut med William och hur jag kände då. Alltså smärtan i mig o allting kom tillbaka. ? så har ju knappt kunnat sova ordentligt inatt för har bara tänkt tillbaka massor o sovit oroligt. När mamma sen väckte mig imorse trodde jag att det var Lowe mitt i natten o inte att det var dags att gå upp.. ?

Sen var de bara o lämna en ledsen o trött Lowe på förskolan och jag åkte vidare till nästa förskola ?

Jag var så trött imorse och hade verkligen ingen motivation till jobbet. Hade gärna skolkat om jag kunnat liksom ? Väl på jobbet när min lunchrast precis tog slut så fick jag ett Mail.. att jag står först i kön till en jätte fin lägenhet.. tog ett tag o jag läste meddelandet tusen gånger kändes de som tills jag förstod att de va på riktigt?? Äntligen har jag en lite större chans att få lägenhet!! Kunde inte fokusera på jobbet alls hela eftermiddagen.. nu ska jag skicka in papper till de imorgon och sen får vi besked. Men är så rädd att vi inte får lägenheten pga för låg inkomst.. här önskar jag verkligen jag hade en partner för det skulle va så mycket lättare ekonomiskt ?

Sen hämtade jag Lowe och vi gick förbi mormor o morfar en kort stund sen åkte vi hem. Egentligen skulle jag steka på pyttipanna men gjorde carbonara istället eftersom Lowe redan hade fått korv innan så gjorde ingenting att de blev lite senare middag ☺️

Ni som alltid alltid frågar om recept haha här ska ni fått ännu ett ? slängde ihop denna enkla carbonara med de som fanns hemma o efter vad jag var sugen på.

Gör såhär:

– Skär bacon (jag hade 3 paket), hacka en gullök, hacka 2 vitlöksklyftor och häll ner detta i stekpannan och stek tills det får bra färg. Krydda med svartpeppar och salt.

– Koka upp makaroner.

– Häll ner 5dl matlagningsgrädde & låt de koka tills det blir krämigt.

– Häll ner persiljan

Färdiiigt! ?

Jag ville ha rödlök också så hackade det bara o hällde vid sidan av! Blev super gott faktiskt och tog inte lång tid att göra heller! ?

Nu ska jag ta o titta lite efter jobb o så sen ska jag sova o ladda upp krafterna för jobb imorgon och sen utbildning på gröna Lund efter jobbet ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats