Emma Forsbloms Blogg

Grymt event hos fina Lovisa

Igår kväll kände jag bara en sån tacksamhet för alla jag lärt känna via instagram. Mina fina följare på instagram, mina läsare på bloggen men även mina blogg/insta kollegor. Sånna grymma mammor med sån power! Får alltid en massa pepp o inspo när jag träffat de! ?

Igår hade iallafall Lovisa sitt första egna event och jag o Lowe var bjudna till Hotel Plaza i Västerås! Ett sånt lyxigt och fint hotel verkligen! Jag har ju varit på en del event tidigare men inget slår detta event! Alltså wow detta gjorde hon verkligen bra! Leksaker för barnen med o Lowe hade så kul hela tiden o lekte med bilar o gåvagnen ? Sen var han så nöjd när han fick gå flera gånger o hämta melon i brunch buffén ”mera mera” som är hans favorit ord nu ? Lowe somnade efter halva eventet o de va lite skönt för han var så vild så jag hann knappt äta eller mingla något haha.

Vi åt brunch o minglade med de andra mammorna där. De var så många där o jag kände inte igen ens hälften haha men Sofie och Moa hade jag träffat förrut så det var roligt att träffa de igen. Sen träffa jag även på några andra jag följer på instagram, så himla kul verkligen! ?

Vi fick med oss en goodiebag hem, som jag tänkte visa ikväll eller imorgon för er i ett blogginlägg ❤️

Lite välling påvägen till Västerås. Han drack upp hela vällingen o de händer typ aldrig faktiskt ? men han älskar verkligen flaskan igen Herobility ❤️

Min plats. Såååå fint! Finner inga ord ❤️

Leksaker till barnen

Powermamman Lovisa ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats