Emma Forsbloms Blogg

En fullproppad söndag

Vilken dag jag hade igår. Sån himla lång dag som började redan kl 5.30 när Lowe vaknade. Vilket inte hänt på månader att han vaknat så tidigt. Försökte få honom o somna om för han var trött men tillslut blev han övertrött o ville inte amma heller. Så då tog jag en promenad med honom ute med vagnen o han somna direkt så fort han fick hålla i sin flaska från Herobility. Så då gick jag hem o passade på o städa o fixa lite med bloggen så länge. Sen hann jag även sminka mig innan han vaknade kl 9.30 ?

Sen kom Lowes farmor o farfar o hämtade upp Lowe o körde mig till tågstationen för jag åkte in mor stan för att träffa min vän. Går typ alltid förbi H&M home för att ta bild på deras fina blommor ute hehe

Vi möttes upp o försökte bestämma var vi skulle äta lunch men de var så svårt så de blev take away för mig o så satt vi i kungshallarna o åt. Maten var SÅ god och jag var så hungrig så åt upp allting, var verkligen så gott haha. Kände mig inte ens proppmätt efteråt ? efter lunchen kikade vi i lite affärer o sen gick vi o fikade. Alltså jag älskar denna brownie med mjukglass, sååååå gott!! ?

Sen åkte jag hem till Lowes farmor o farfar för att baka lite till Lowes kalas. Det var så kul men Lowe var väldigt trött o mammig så det tog lite längre tid.. ? Sen bjöd de på langos, det älskar jag ju verkligen så var verkligen super gott!

Något som är komiskt dock är att jag ätit rödlök i 5 måltider i rad haha ? har fått nått rödlöks beroende typ.. ?

Hoppas ni hade en bra söndag, det hade vi iallafall. ❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats