Emma Forsbloms Blogg

Jag fick jobbet!

Ni som följer mig på instagram vet att jag för ca 1,5 månad sen var på jobbintervju på Gröna Lund för att jobba där på Halloween. Det var en sån rolig och annorlunda intervju. Det var mer som en audition och vi var ca 10 st och intervjun var i 3h. Vi alla i gruppen fick prata och ta plats. Men jag kände mig super nervös och kände inte att jag tog tillräckligt med plats för att synas mycket. Men kul hade jag dessa timmar iallafall! Träffade många fina människor som jag hoppas kommer jobba där så jag kan få nya vänner.

Sen 2 veckor senare fick jag mail att jag har gått vidare o de återkommer inom 4 veckor om de hittar ett schema som passar och igår fick jag mailet! Såååå glad jag blev alltså! Tänk att ha GRÖNA LUND ståendes i CV:T!! Hur bra! Jag som egentligen inte har så mycket arbetserfarenhet o därför knappt fått jobb, men nu så! Jag kommer att jobba på restaurang avledningen. Har inte fått reda på än vad för mat jag ska laga, de blir spännande!

Jag kommer att jobba 10 kvällar/ eftermiddagar och vi har ordnat ett schema var Lowe ska va men jag kommer sova med Lowe varje kväll ändå så de känns bra ? Timlönen är mycket högre än vad jag har nu och att jag kommer även få OB på detta. Så kommer nästan få högre lön på dessa 10 dagar än 1 månad där jag jobbar nu. Sjukt men ska blir så roligt att då jobba med detta! ? Känns dock lite nervöst haha!

Bilderna är ifrån den dagen jag var på intervju ☺️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats