Emma Forsbloms Blogg

Jag ska ta tag i fotograferingen igen!

Ni som följer mig på instagram ser att jag är såå aktiv där just nu. Publicerar bilder varje dag och är väldigt aktiv med er även på story där jag pratar med er, delar era svar osv. Det verkar verkligen uppskattas av er! ?

Tror detta peppat mig lite samt att jag i veckan fick ett roligt DM på ett uppdrag som gjort att jag bestämt att jag ska ta tag i fotograferingen igen. Denna vecka så ska jag jobba på förskolan men nästa vecka och framöver är det lite osäkert och sen är de snart Halloween så vi får se då om jag får jobbet på gröna Lund. Men har tänkt att försöka boka in något foto jobb minst 1 gång i veckan nu iallafall! Ska ordna lite mer med min hemsida och bestämma om jag ska använda en foto instagram för att sprida mig och mitt rykte.

Jag kommer även ha låga priser just nu. Har inte helt bestämt men har tänkt att ha typ 50% rabatt på alla mina paket för fotograferingar som sker i Oktober. Så vill du boka mig, passa på! Då innan mina priser åter går till normala igen. Kommer att länka hemsidan och instagram här på bloggen i ett nytt inlägg när jag är färdig med allt men de kommer i veckan iallafall!

Hoppas att ni är taggade med mig o vill va med mig nu på detta ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats