Emma Forsbloms Blogg

Nytt jobb, igen?

God kväll finisar!

Har helt glömt o berätta för er! Dagarna går och vloggen jag filmade så dog min kamera mitt i allt så ja de blev ju bara en halv o kort vlogg så ska titta om de ens är värt o lägga ut ? så skriver här istället om de viktiga, nämligen mina jobb?

Det är så att jag för de första börjat satsa lite mer på insta o bloggen o youtube (halvt haha) så tanken är att nu ha de som extra liksom så får vi se var de leder i framtiden. Tycker ju om o tipsa er om saker jag genuint tycker om ❤️

Och sen berättade jag att jag skulle jobba varje måndag på en förskola och resterande dagar på timme o att de ringer vid behov. Fick samtal i veckan att de har en ny tjänst. Så från o med måndag jobbar jag alla vardagar men ca 80%, vilket passar bra för mig. På en avdelning där de finns en person som är i behov av teckenspråk så de känns bra o va extra viktig!

Och ni vet jobbet jag sökte på gröna Lund under Halloween? Fick Mail om att jag kommit vidare i nästa steg o jag blev godkänd på audition som jag va på! Nu ska de leta schema osv o hör av sig inom 4 veckor. Wow fast detta inte är ett fast o långt jobb så är de något som är SÅ bra att ha på CV!! ?

Heja mig, äntligen lite framåt! ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats