Emma Forsbloms Blogg

Summerburst 2019

Älskliiingar nu ska ni få hänga med i min vardag igen!! Denna helg har jag haft fullt upp hela tiden, träffat massa folk också.

Ni som följer mig på insta kanske såg att jag la ut att jag fått biljett till summerburst som är min första festival, var så taggad!! Men sen visa de sig att mina närmsta vänner inte kunde/ hade råd. Så trodde jag skulle gå själv. Men sen på fredagen hörd jag av mig till en jag gått i samma skola som. Så mötte upp de på fredagskvällen o de va så roligt. Ni vet sllt var nytt o spännande då liksom. De va lite jobbigt med folk som knuffades massor osv ibland men annars var det bra stämning! Jag åkte hem vid 21.40 för att inte va hemma hos Lowe allt för sent ❤️

Sen var de dags för dag 2 på Stadion!! Här var jag så taggad också men visste mer vad som skulle hända o så vilket ändå var skönt. Var med samma tjejgäng och en till tjej som inte va med i fredags. Var så skönt att jag kände till alla o inte var främlingar så att säga; fast de va länge sen jag träffa de flesta.

Sen mot kvällen mötte jag upp en killkompis o hans vänner. Då blev de verkligen feststämning. Alla dansade tillsammans, hela publiken. Jag fick se allt uppifrån för satt på hans axlar en stund. Sen blev de lite kaos för min väska öppnade sig hela tiden så fick hålla i så inte allt av mina värdesaker skulle ramla ur ? Missade tyvärr Calvin som jag gärna ville se men nästa gång de finns möjlighet så!! Sen åkte jag hem till Lowe o va hemma strax innan 00. Helt klart 2 underbara o roliga kvällar! Druckit en massa cola, så nej jag drack ingen alkohol. För er som undra ? dansat massor o sjungit med lite. Haft det grymt helt enkelt!!

Helt klart en grym första festival och nästa år ska de blir fler för min del iallafall! Taggad redan nu ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats