Emma Forsbloms Blogg

Ang. min frånvaro

Hej på er hörni!

Det har verkligen varit tomt här på bloggen sen Williams begravning. Men har verkligen inte haft någon lust. För att sen begravningen har jag haft en sån konstig känsla, det känns verkligen som att dessa 2 månader inte hänt, jag förnekar det. Kan inte förstå det. Samtidigt så känns det sen jag i juni lever ett helt annat liv, är en helt annan person. Hittat mig själv på ett annat sätt, min vardag ser helt annorlunda ut osv.

I maj bodde jag och Lowe i Nynäshamn. Lowe gick på förskolan där och jag i skolan. Vi hade bra rutiner och de mesta fungerade bra, trivdes ju så bra i lägenheten. Träffade mina vänner ibland på helger o så besökte vi familjen under helgerna. Mitt mål då var att ta studenten och då mådde jag ganska bra. Gick på arbetsintervjuer och kände att livet äntligen skulle ordna upp sig efter vårt break-up, alla jobbiga relationer och allt annat som var jobbigt då… men nä.

Nu idag i skrivande stund så har jag haft en underbar helg med vänner jag inte träffat på såååå länge! Dansat o släppt loss. Har verkligen varit en ny utmaning då jag tidigare tyckt de varit jobbigt o va bland folk som drack men tyckte det var bra fokus på musiken o festivalen där och hade kul fast jag bara drack cola. Imorgon börjar jag jobba på mammas jobb och Lowe går på nya förskolan. Vi har flyttat sen i maj och bor i Järfälla hos mamma och nära till Williams familj. Våran fina William gick bort för 2 månader sen och det känns verkligen så konstigt att han inte är här och så tomt.

Nu hoppas jag att jag kan ta nya tag med bloggen och att ni får hänga med på vår vardag igen, vill ni det?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats