Emma Forsbloms Blogg

Mina unpopular oppions:

Det verkar va populärt med dessa inlägg så tänkte dela med mig av lite av mina åsikter nu som kanske inte är så populärt ❤️

Kommentera gärna om ni har några opopulära åsikter.

– Jag gillar inte ost.

Äter nästan aldrig ost på mackan men sån ost är enda osten som är ok. Alla andra luktar o smakar kräks tycker jag. Har en mat för mycket ost som lasagne eller carbonara förstörs hela maträtten..

– Jag gillar Amanda Lundgren.

Kollar på hennes videos ibland o vi har faktiskt gått i samma grundskola. Folk verkar inte tycka om henne men förstår inte varför?

– Jag förstår inte varför det är så populärt & kul att festa och dricka varje helg.

Nu har jag aldrig varit på en fest eller så. Men vad jag hör av andra så ligger man oftast dagen efter o mår skit, är de verkligen värt de när man kan ha en rolig kväll utan alkohol? ?

– Det är tråkigt att kolla på sport.

Alltså nä, kan inte göra det. Sitta en hel eftermiddag vid tvn o titta på sport?? Där folks spelar fotboll, innebandy osv? Däremot kan jag tycka att de är kul att titta på typ ridning, men då ska det vara i verkligheten!

– Jag tycker dessa rökförbuden är så bra!

Tänker inte säga mer än att jag vill kunna sitta på en uteservering i solen o äta god mat istället för o andas cigarettrök ?

– Jag hatar snapchat.

Använde detta förr. Jag o William skrev alltid där under vår år tillsammans. Men sen när vi sluta med det tog jag bort det. För de är så tråkigt. De behövs inte. Man kan skriva till varandra på insta, sms eller så istället ? så sluta fråga va jag heter på snap, har inte använt de på evigheter ?

– Kaffe är inte gott.

Det stinker. Man blir beroende. Det är inte gott. Ja nu för tiden frågar folk överallt om jag vill ha kaffe. Men nä de gör jag inte. Folk säger att de gör en pigg o de behövs när man är mamma haha men jag klarar mig på vatten typ? ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats