Emma Forsbloms Blogg

Frågor ang. min hörsel

De senaste veckorna har såå många nya följare o läsare trillat in och får allt fler o fler frågor om min hörsel så känner att jag kan göra ett blogginlägg med det.

Hur många känner du som kan teckenspråk?

– En hel del faktiskt o de mesta är väl tack vare William då hamnar den som verkligen lärde mig teckenspråk. Han hade en del vänner som jag träffat ibland som t.ex. på begravningen o det var trevligt men även några va där som jag känner ganska bra. Men även hela Williams familj använder teckenspråk mycket o när jag är där ibland kan de ha vänner o släkt där osv o då kan de flesta teckenspråk. Min bästavän (Lowes gudmor) kan också teckenspråk då hon med är hörselskadad o vi gick i samma klass i grundskolan. De enda egentligen som inte kan teckenspråk i min omgivning är mina klasskompisar från gymnasiet och en del av min släkt haha. ?

När bytte du ut din hörapparat mot implantat?

– Oj nu minns jag inte exakt vilket år det var då jag var så liten men tror det var år 2010? Som jag fick mina implantat inopererade.

Hör du någonting utan dom?

– Nej jag är helt döv utan mina cochleaimplantat.

Kan du använda vanligt headset man sätter in i öronen?

– Nej eftersom jag inte hör något via örat så fungerar det inte för mig då jag inte hör nått.

Är Lowe hörande?

– Ja Lowe har just nu jätte bra. Jag förlorade hörseln när jag var 8 år så jag ska ha koll på han men nu hör han så bra han bara kan ?

Kan du höra musik?

– Ja det kan jag. Lyssnar på musik nästan varje dag. Kan hända att jag har svårt o höra texten o va de sjunger men när jag läst texten brukar de gå lättare. Men har svårt o hitta takten ?

Nedan bifogar jag lite bilder där de syns men man kanske inte tänker på det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats