Emma Forsbloms Blogg

Tankar inför begravningen

Idag var jag o Lowe hos min mormor o morfar o åt lunch där o sedan plockade vi lite blommor där. Efter det åkte min bonuspappa iväg med Lowe o så kom min kompis hit o vi fixade lite med blommor till begravningen, blev så fint! Ni ska få se imorgon! ❤️

Det börjar närma sig nu verkligen. Det är en månad sen vi bestämde begravningsdagen o de kändes så långt fram. Nu har denna månad gått så sjukt snabbt. Och imorgon är dagen. Jag vill inte och tycker de är så sjukt jobbigt. De jobbigaste är nog att de är som ett riktigt avsked och hejdå. Sista gången hans kropp faktiskt ligger det i samma rum som oss. Det är sjukt alltså o de känns fortfarande som en mardröm varje morgon att han aldrig lever mer.

Det gör så ont i mig hela tiden. Förstår inte hur jag ska klara detta riktigt. Och känns så konstigt att nu föralltid leva utan honom.

Men kan säga att denna vecka har jag rent ut sagt mått skit. Värre än de tidigare veckorna. Och de är så jobbigt för är trött hela tiden, har svårt o sova o äta.. ?

Iallafall så ska jag på gruppintervju nästa vecka på espresso house! Får se om jag får jobbet eller inte. Har inga förhoppningar eller så men känner att de är bra o försöka då är jag ett steg närmre mitt mål att kunna få lägenhet med Lowe. ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats